Παναθηναϊκός: Δικαίωση για Ντραγκόφσκι ελέω... EURO!

Παναθηναϊκός: Δικαίωση για Ντραγκόφσκι ελέω... EURO!

Με το Euro του καλοκαιριού να πλησιάζει και τον Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι να έχει μονιμοποιηθεί στον πάγκο της Σπέτσια ήταν φυσικό ο Πολωνός να ψαχτεί να πάει σε κλαμπ που θα του έδινε χρόνο συμμετοχής.

Στην Ελλάδα όσο εύκολα παρεξηγείσαι, άλλο τόσο εύκολα αποθεώνεσαι, από την Κυριακή ο παίκτης είναι στα ουράνια και ουδείς θυμάται ότι στα πρώτα του ματς δέχθηκε έξι γκολ από Ατρόμητο και ΠΑΟΚ (2+2), άσχετα αν δύο των Μακεδόνων ακυρώθηκαν.

Παίζοντας με διαφορετικό δίδυμο στόπερ (τη μια Αράο-Γεντβάι, την άλλη Ακαϊντίν-Ούγκο) ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι αρχίζει και προσαρμόζεται, με τα 192 εκατοστά του “σκεπάζει” την εστία και εναντίον του Ολυμπιακού ότι πήγε προς αυτόν το «καθάρισε» με εντυπωσιακό τρόπο.



Είχε ανάγκη να πάει σε καλύτερη ομάδα που θα διεκδικούσε τίτλους και θα μπορούσε να φανεί περισσότερο η δουλειά του.

Μετά την άρνηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι να ανανεώσει το συμβόλαιό του και την περιθωριοποίησή του που ακολούθησε ο σύλλογος έψαχνε τερματοφύλακα και η δουλειά τελείωσε στο άψε-σβήσε.

Το έργο της καθιέρωσης του μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού θα έχει δίπλα του τον εξαιρετικό Γιούρι Λοντίγκιν, αλλά το ζήτημα είναι πως αν και ξεκίνησε μουδιασμένα, έχει αρχίσει και παίρνει μπρος δικαιώνοντας τον Τερίμ για την επιλογή του.

Άλλωστε και ο Μπρινιόλι από την Β’ Ιταλίας ήρθε και πρόλαβε να γίνει σημείο αναφοράς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News