Ασημακόπουλος: «Αυτό ήταν το εντυπωσιακό με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι»

Ο Νίκος Ασημακόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό και σ’ ένα εντυπωσιακό στοιχείο των πρασίνων στο ντέρμπι.

Ασημακόπουλος: «Δημιούργησε μόνος του την κόλαση ο Παναθηναϊκός - Αντί να πει για 0-2...»

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό με 2-0 στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Super League κι ο Νίκος Ασημακόπουλος μέσω της εφημερίδας «Livesport» ανέλυσε το παιχνίδι κι όλα όσα είδε απ’ αυτό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο χθεσινό ματς με εντυπωσιακή ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές του. Ο κάθε ποδοφαιριστής πρόσφερε τόσο όσο σε ένα μεστό συνολικά παιχνίδι, στο οποίο διέκρινε κανείς ελάχιστα σκαμπανεβάσματα, καταφέρνοντας δύο σημαντικά πράγματα-υποθήκη για την από εδώ και πέρα πορεία του. Το ένα ότι δεν στηρίχτηκε τούτε τη φορά στις στατικές φάσεις για να σκοράρει και το δεύτερο πως πήρε την πρώτη του φετινή νίκη σε ντέρμπι, πετώντας από πάνω του το “κόμπλεξ” που κουβαλούσε από την αρχή της χρονιάς. Το μεγάλο όπλο του ήταν ο τρόπος με τον οποίο η δεξιά πλευρά “έπαιξε” την αριστερή του Ολυμπιακού. Η επιθετική διάθεση ξεκινούσε από τον Κώτσιρα, περνούσε στον Μπακασέτα και κατέληγε στον Παλάσιος…

Ελάχιστα ωφέλησαν και οι αλλαγές του Καρβαλιάλ στο ημίχρονο στην αριστερή πλευρά, με Κίνι και Φορτούνη να μην είναι σε θέση να αλλάξουν το οτιδήποτε… Ο “πράσινος¨” προπονητής κέρδισε κατά κράτος τη μάχη των πάγκων, έχοντας μελετήσει πολύ καλύτερα από τον διπλανό του το πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων μα και γενικότερα την εικόνα του συνόλου που είχε να αντιμετωπίσει. Κι αυτό δεν αποκλείεται να κοστίσει στον Καρβαλιάλ, καθώς η ομάδα του απομακρύνθηκε πλέον 9 πόντους από την κορυφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr