Βασιλόπουλος: «Μπαλάρα ο ΠΑΟΚ, εξώδικα οι άλλοι!»
Ο Κώστας Βασιλόπουλος έγραψε για το εξώδικο του Παναθηναϊκού στον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Αναλυτικά:
«Το θέμα δεν έχει βάθος για να το αναλύσω ιδιαίτερα. Συντάσσομαι με την ΠΑΕ Παναθηναικός. Ολοι ξέρουν ποια είναι η μια ομάδα και ποια είναι η άλλη. Το καταγράφουν καθημερινά εκατοντάδες συνάδελφοι, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που θαυμάζει όλη η Ελλάδα για τις ποδοσφαιρικές παραστάσεις τις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και ο Παναθηναικός η ομάδα που καταφεύγει σε εξώδικα (με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών), για να δικαιολογήσει την ήττα της με (με το φτωχό 2-1 σε σχέση με την εικόνα του αγώνα), για να δικαιολογήσει την αποτυχία της και την αποτυχία του προπονητή της στην Τούμπα.
Η διαφορά είναι όντως μεγάλη και προφανώς στην «πράσινη» ΠΑΕ, δεν αντιλήφθηκαν ότι πέτυχαν ένα… εξαιρετικό αυτογκόλ. Το κόβω εδώ και δεν μπαίνω στον κόπο να αναλύσω πως κατέκτησε η συμπαθής ομάδας το πρωτάθλημα του 2010 και το κύπελλο του Λαόθ. Αυτά είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα, οπότε πάμε παρακάτω.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!