Μπάσιμο του Παναθηναϊκού για Μπερνάρ - Η στάση του παίκτη

«Γι' αυτό δε φεύγει ο Μπερνάρ από τον Παναθηναϊκό»

Φωτιά στην υπόθεση του Μπερνάρ Ντουάρτε έρχεται να βάλει η «O Globo» με δημοσίευμά της που αφορά το μέλλον του παίκτη.

Το συμβόλαιο του Μπερνάρ Ντουάρτε με τον Παναθηναϊκό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μάλιστα έως τώρα δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη πως ο παίκτης θα παραμείνει στην Ελλάδα και στο Τριφύλλι.

Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα δημοσιεύματα από την Βραζιλία ήθελαν την Ατλέτικο Μινέιρο να έχει μπει ενεργά στη μάχη για την απόκτηση του παίκτη με τον ίδιο να έχει μπει σε συζητήσεις μαζί της, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Πάντως η «O Globo» έρχεται να βάλει φωτιά στην όλη υπόθεση, καθώς μ’ ένα δημοσίευμά της βάζει άλλη διάσταση στα πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρε πως ο ατζέντης του Βραζιλιάνου ταξίδεψε στην Αθήνα με σκοπό ν’ ακούσει την πρόταση που θα του κάνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου ν’ ανανεώσει ο πελάτης του και να παραμείνει στο Κορωπί.



Από εκεί και πέρα σαφώς οι αποδοχές είναι μικρότερες από τις τωρινές, οι οποίες φτάνουν τα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά μεγαλύτερες απ’ αυτές που του δίνει η Ατλέτικο Μινέιρο.

Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός στην είδηση που της δίνει και άλλη διάσταση, έχει να κάνει και με τη στάση του παίκτη γύρω απ’ όλη αυτή τη νέα εξέλιξη που βγήκε στην επιφάνεια μέσω του βραζιλιάνικου Τύπου, ο οποίος έχει άκρες με το γραφείο που εκπροσωπεί τον άσο των πρασίνων.

Ουσιαστικά πουθενά στο δημοσιεύμα δε γράφεται ότι ο Μπερνάρ απέρριψε την προοπτική παραμονής του στην Ελλάδα για επιπλέον χρονικό διάστημα απ’ αυτό που ήδη αναμένεται να κάτσει.

Για την ώρα, το μέλλον του Μπερνάρ δεν έχει ξεκαθαρίσει. Οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στο Μπέλο Οριζόντε, όμως η ανανέωση με τον Παναθηναϊκό που έμοιαζε απίθανη, πλέον παρουσιάζεται στο τραπέζι ως ένα υπαρκτό σενάριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News