«Κοντά στη συμφωνία με την Ατλέτικο ο Μπερνάρ - Η στάση του Παναθηναϊκού»

«Κοντά στη συμφωνία με την Ατλέτικο ο Μπερνάρ - Η στάση του Παναθηναϊκού»

Ρεπορτάζ από τη Βραζιλία αναφέρει πως ο Μπερνάρ θα επιστρέψει στην πατρίδα του το καλοκαίρι του 2024 για λογαριασμό της Ατλέτικο Μινέιρο.

Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο ge.globo ο Μπερνάρ Ντουάρτε βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο δημοσιογράφος, Μπέτο Γκέρα μεταφέρει τις πληροφορίες που αναπαράχθηκαν από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού:

«Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι κοντά στη συμφωνία με τον Μπερνάρ Ντουάρτε. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι και ο ίδιος θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του. Η υπόθεση του Λουίς Ενρίκε της Μαρσέιγ δεν επηρεάζει το θέμα.

Ο Μπερνάρ έχει έναν από τους ψηλότερους μισθούς στην Ελλάδα και ο σύλλογος θέλει να τον κρατήσει, αλλά θα μπορέσει να του εγγυηθεί μια προσφορά, μόνο σε περίπτωση πρόκρισης στο Europa League.

Ο μάνατζερ του Μπερνάρ συναντήθηκε με τον Παναθηναϊκό το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία τις επόμενες μέρες με την Ατλέτικο.»

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου σταρ με τον Παναθηναϊκό εκπνέει το επόμενο εξάμηνο με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει τη διάθεσή του να επιστρέψει στη χώρα του. Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Μπερνάρ είναι ένας άψογος επαγγελματίας και η απόδοσή του δεν έχει επηρεαστεί από τα καλοκαιρινά σενάρια.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News