«Βόμβα» Ραπτόπουλου: «Η Σοφιάννα Αβραμάκη είναι το νέο αμόρε του Αλέξανδρου Πασχαλάκη!» (pic)

Από την Ειρήνη Παπαδοπούλου… στη Σοφιάννα Αβραμάκη ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης!

«Βόμβα» Ραπτόπουλου: «Η Σοφιάννα Αβραμάκη είναι το νέο αμόρε του Αλέξανδρου Πασχαλάκη!» (pic)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος που εξειδικεύεται… στο ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ενημέρωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων, πως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βρίσκεται σε σχέση με τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη έγινε ευρέως γνωστή από το ριάλιτι του Survivor, ενώ πριν από περίπου δέκα ημέρες εμφανίστηκε μπροστά και στο κοινό του ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Basket League.

Τον περασμένο χρόνο η εντυπωσιακή φυσιοθεραπεύτρια είχε επισκεφθεί και το γήπεδο της Λεωφόρου, και πάλι σε ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, στο οποίο αγωνιζόταν και τότε, ο Πασχαλάκης και μάλιστα, είχε… τραβήξει και την προσοχή του Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Σε εκείνο το παιχνίδι (στις 6 Νοεμβρίου του 2022), το Τριφύλλι είχε ισοφαρίσει τον «αιώνιο» αντίπαλό του σε 1-1 με γκολ-πέναλτι του Σπόραρ στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στην εκπομπή «Σάββατο με φίλους» της περασμένης εβδομάδας, η Σοφιάννα Αβραμάκη επέστρεψε δριμύτερη στην τηλεόραση (στο κανάλι του ΣΚΑΪ) και χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι μαζί με την Ειρήνη Στεριανού στο τραγούδι «Πριγκιπέσα».

Να σημειωθεί πως τόσο από το περιβάλλον του Πασχαλάκη, τόσο και από της Σοφιάννας, δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι.

Δείτε παρακάτω:

«Βόμβα» Ραπτόπουλου: «Η Σοφιάννα Αβραμάκη είναι το νέο αμόρε του Αλέξανδρου Πασχαλάκη!» (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr