Παναθηναϊκός: Απίστευτο αυτό που έκανε ο Μλαντένοβιτς!

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-2: Τα highlights της μεγάλης πρόκρισης

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση κόντρα στον Ατρόμητο χάρη σ’ ένα εξαιρετικό γκολ του Φίλιπ Μλαντένοβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Περιστέρι έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία όμως θα του έδινε και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς μπορεί στην Τούμπα πριν λίγες ημέρες να ήταν ο μοιραίος έπειτα από τεράστια χαμένη ευκαιρία στο τέλος του αγώνα, όμως στο Περιστέρι με δικό του γκολ οι πράσινοι γλίτωσαν την παράταση και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι πως η γκολάρα που έβαλε χθες ο Σέρβος μπακ με το κεφάλι ήταν η πρώτη που σκοράρει σ’ όλη του την καριέρα με τέτοιο τρόπο!



Ο αριστερός μπακ των πρασίνων μετρά συνολικά 439 επίσημα ματς, με Λέγκια, Λέχια Γκντανσκ, Μπάτε Μπόρισοφ, Κολωνία, Ερυθρό Αστέρα, Σταντάρ Λιέγης, Μπόρατς και εθνική Σερβίας, έχοντας σκοράρει 31 φορές.

Το buzzer beater κόντρα στον Ατρόμητο, όμως, ήταν το πρώτο του με κεφαλιά και σίγουρα, τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του Παναθηναϊκού, θα το θυμούνται για την ομορφιά, αλλά και τη σημασία του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News