Παναθηναϊκός: Η «άγνωστη» κουβέντα μεταξύ Τερίμ-παικτών που έφερε την αλλαγή

Απίστευτος ο Φατίχ Τερίμ - Η προφητική ατάκα για το... γκολ της πρόκρισης!

Ο Φατίχ Τερίμ είχε πριν το ματς με τον Ατρόμητο μια συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές του, η οποία ήταν κι εκείνη που έφερε την αλλαγή.

Ο Παναθηναϊκός πριν από τον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο βρισκόταν σε δύσκολη θέση, καθώς η πρόκριση ήταν μονόδρομος μετά τ’ αρνητικά αποτελέσματα που υπήρξαν με τον Ατρόμητο στο πρώτο ματς και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μάλιστα πριν την έναρξη του παιχνιδιού στο Περιστέρι, ο Φατίχ Τερίμ μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και όλοι μαζί είχαν έναν διάλογο, ο οποίος σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή ήταν εκείνος που τους βοήθησε, ώστε να έρθει η χθεσινή πρόκριση.



Συγκεκριμένα ο Τερίμ αποκάλυψε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού το εξής: «με τους παίκτες αυτό ήταν το δεύτερο μίτινγκ που έχουμε κάνει (σ.σ. δύο μέρες μετά την Τούμπα) όλοι μαζί. Πιστεύω ότι καταλάβαμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά».

Αυτό το μίτινγκ, λοιπόν, ήταν και ο κύριος λόγος που άλλαξε όλο το κλίμα στ’ αποδυτήρια και έδωσε την ώθηση στους παίκτες προκειμένου να διεκδικήσουν και στο τέλος να πάρουν την πρόκριση κόντρασ στον Ατρόμητο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News