Ενδεκάδες Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Ενδεκάδες Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο για τον επαναληπτικό αγώνα της Λεωφόρου (1-2), ο οποίος και θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Περιστέρι, για να παίξει ένα παιχνίδι που είναι απ’ αυτά που λέμε «ματς-χρονιάς», καθώς αν δεν κερδίσει με δύο γκολ διαφορά τον Ατρόμητο, τότε θα αποχαιρετήσει το Κύπελλο Ελλάδος.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που δε διεκδικεί κάποιον ουσιαστικό στόχο στο πρωτάθλημα, έχει σωθεί, ο οποίος μάλιστα να είναι ικανός να της αφαιρέσει το βάρος από τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αυτό σημαίνει πως οι Περιστεριώτες αναμένεται να χτυπήσουν και το αποψινό παιχνίδι και μάλιστα να θέσουν δύσκολα στον Παναθηναϊκό προκειμένου στο τέλος της ημέρας να είναι εκείνοι που θα έχουν πάρει την πρόκριση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αρχικά ο Σάσα Ίλιτς έχει να αντιμετωπίσει ορισμένες σημαντικές απουσίες για τον αγώνα στο Περιστέρι, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως σημαντικές. Για την ακρίβεια λείπουν οι Τζαβέλλας, Κουέν, Γιουμπιτάνα, Ιμερέκοφ και Κεσχρίντα.

Από εκεί και πέρα ο Φατίχ Τερίμ έχει κι εκείνος τις απουσίες του, οι οποίες επίσης είναι αρκετές. Πιο συγκεκριμένα εκτός θα είναι οι Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας-Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ-Έντερ, Έρλινγκμαρκ, Κούντε-Βαλένσια, Βέργος, Ντιρκς.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν-Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς-Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας-Παλάσιος, Γερεμέγεφ, Μαντσίνι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News