Παναθηναϊκός: Εκεί πρέπει να δώσει βάση για την πρόκριση

Με σοβαρές απουσίες ο Ατρόμητος στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σ’ ένα παιχνίδι που καλείται να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός καλείται ν’ ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 σήμερα το απόγευμα στο Περιστέρι και να προκριθεί στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου λογικά θα βρει απέναντί του τον ΠΑΟΚ.

Για να το καταφέρουν αυτό οι πράσινοι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι αλλά και κυνικοί. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θέλει δύο γκολ διαφορά προκειμένου να πάρει την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός οφείλει να είναι ιδιαίτερα διαβασμένος και προσεκτικός και στην άμυνά του, διότι οφείλει να μη δεχθεί γκολ, καθώς τα πράγματα έπειτα θα γίνουν τρομερά δύσκολα.

Πιο αναλυτικά ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που χτυπάει πολύ, το είδαμε και στο πρώτο ματς αυτό, στο transition παιχνίδι με τους πράσινους να έχουν δείξει αρκετά προβλήματα σ’ αυτό το κομμάτι, καθώς οι επιστροφές τους είναι αργές.

Είναι, λοιπόν, σίγουρα ένα στοιχείο, στο οποίο ο Φατίχ Τερίμ θέλει να δει βελτίωση, διότι σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να στοιχίσει την πρόκριση στον Παναθηναϊκό!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News