Παναθηναϊκός: Τα δίνει όλα ο Ιωαννίδης!
Ο Φώτης Ιωαννίδης, όπως ήταν αναμενόμενο, έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Ατρόμητο και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι.
Τα λάθη πληρώνονται πολλές φορές και στην προκειμένη ο Παναθηναϊκός το πλήρωσε ακριβά, καθώς ρίσκαρε με τη χρησιμοποίηση του Φώτη Ιωαννίδη την ώρα που δεν είχε ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό και… κάηκε!
Ο Έλληνας φορ υπέστη μερικοί υποτροπή στο δικέφαλο με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ και να χάσει επιπλέον και τον τελικό πρόκρισης κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.
Πλέον ο 24χρονος διεθνής θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό με την κατάσταση να ξεκαθαρίζει μεθαύριο διότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς, για να μιλάμε.
Από εκεί και πέρα τα ευχάριστα νέα για τον Φατίχ Τερίμ είναι πως οι Αντράζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Χουάνκαρ ξεκίνησαν ατομικά προγράμματα κι αναμένεται σιγά-σιγά να μπουν σε ρυθμούς κανονικών προπονήσεων.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- ΒΟΜΒΑ Βαρούχα: «Έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ στο 0-1, άουτ, έπρεπε να παρέμβει το VAR»
- Μπενίτεθ: Η αναφορά στη διάταξη της νέας σεζόν - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Κατσαρός: «Αν ήμουν Μπενίτεθ, θα πήγαινα στον Αλαφούζο και θα του έλεγα...» (vid)
- Βίντεο: Βαρύ το κλίμα, στη Θύρα 13 οι παίκτες - Αποδοκιμασίες και συνθήματα
- Παναθηναϊκός: «Σε δύσκολη θέση ο Μπενίτεθ, στο 50-50 να βγάλει τη χρονιά»