Παναθηναϊκός: Η αλήθεια με τον τραυματισμό και την απουσία του Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Πόσα χρήματα θα πάρει μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι νοκ άουτ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, καθώς ο χειρισμός του τραυματισμού του ήταν λάθος.

Ο Φώτης Ιωαννίδης στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς υπέστη θλάση, η οποία μάλιστα τον κράτησε για ορισμένα παιχνίδια εκτός δράσης.

Ο Έλληνας φορ επέστρεψε επίσημα στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο, ωστόσο η συγκεκριμένη απόφαση εμπεριείχε πολλά ρίσκα, τα οποία εκ του αποτελέσματος δε βγήκαν στους πράσινους.

Συγκεκριμένα ο 24χρονος άσος δεν ήταν έτοιμος γι’ αυτό το παιχνίδι και δεν έπρεπε ν’ αγωνιστεί καθόλου, καθώς δεν είχε ολοκληρώσει ολόκληρο το στάδιο της αποθεραπείας του.

Παρ’ όλα αυτά η θέληση του παίκτη να παίξει και να προσφέρει ήταν μεγάλη και το ιατρικό τιμ που ήξερε την κατάσταση δεν έθεσε «βέτο» αφήνοντας ουσιαστικά τον Φατίχ Τερίμ να χρησιμοποιήσει τον Ιωαννίδη και να πάρει μεγάλο ρίσκο.

Τελικά ο Έλληνας φορ υπέστη μερική υποτροπή κι ο Παναθηναϊκός έχασε τον πιο επιδραστικό παίκτη του ρόστερ του για το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ, ενώ διαθέσιμος δε θα είναι ούτε κόντρα στον Ατρόμητο για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πλέον ο διεθνής άσος τρέχει να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, καθώς κι εκείνος ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και για τους πράσινους η νίκη αποτελεί… μονόδρομος!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News