Καρβαλιάλ για Παναθηναϊκό: «Τεράστια πρόκληση - Θα τους βάλουμε δύσκολα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Καρβαλιάλ: «Θέλω να δω άνδρες, αγριεμένα πρόσωπα - Καμία ομάδα δεν είναι καλύτερη από εμάς!»

Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Κάρλος Καρβαλιάλ αναφέρθηκε στο ντέρμπι «αιωνίων» λέγοντας πως είναι μια τεράστια πρόκληση σαν παιχνίδι και πως η ομάδα του θα φροντίσει να βάλει δύσκολα στους πράσινους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχουμε καλή ομάδα. Και από παιχνίδι σε παιχνίδι βλέπω βελτίωση. Πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Για να τα καταφέρουμε όμως πρέπει την Κυριακή να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Να τους βάλουμε δύσκολα και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά στους «ερυθρόλευκους. 

Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς. Είμαστε μέσα στο πρωτάθλημα. Εάν νικήσουμε την Κυριακή, θα δείξουμε σε όλους ότι είμαστε εδώ και ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο. Αν νικήσουμε, θα βάλουμε προβλήματα στους αντιπάλους μας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση. Και όλοι πρέπει να δώσουμε τα πάντα.

Θέλω να είστε όλοι συγκεντρωμένοι. Σε ό,τι κάνουμε εδώ. Θέλω από όλους σας το 100%. Να πιστέψετε στους στόχους που έχουμε μπροστά μας. Ποδοσφαιριστές που να βάζουν πάνω από όλους την ομάδα. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και η σκέψη μας. Ποδοσφαιριστές που ακόμη κι αν μπαίνουν αλλαγή ή δεν παίζουν καθόλου, να παραμένουν σε αυτόν τον στόχο σκέψης και συμμετοχής».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr