Τσοκάι: «Περίμενα να παίξω περισσότερο στον Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκός: Έδωσαν λύσεις οι μεταγραφές

Ο Ένις Τσοκάι μίλησε για πρώτη φορά για την πρώην ομάδα του αλλά και τους στόχους που έχει με την Όσιγιεκ από εδώ και πέρα.

Ο Ένις Τσοκάι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Όσιγιεκ, καθώς στους πράσινους δε βρήκε ποτέ αυτό που ο ίδιος έψαχνε και περίμενε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στις δηλώσεις του.

Ουσιαστικά ο Αλβανός μέσος αναφέρει πως περίμενε να αγωνιστεί περισσότερο στον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον είναι χαρούμενος που ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φυσικά και χαίρομαι. Είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ, ήθελα να συμβεί νωρίτερα, αλλά έπρεπε να περιμένουμε τις διαπραγματεύσεις. Ανυπομονούσα για την πρώτη προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες και τώρα περιμένω με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη το πρώτο παιχνίδι με τη φανέλα της Όσιγεκ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους στο κλαμπ για τη θερμή υποδοχή.

Η Όσιγεκ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Κροατία. Όταν εμφανίστηκε η προσφορά, την αποδέχθηκα άμεσα. Χαίρομαι που με ήθελε και ήταν αρκετά επίμονοι όλοι. Τώρα μπορώ να αφοσιωθώ σε νέες προκλήσεις στην καριέρα μου. Με κάνει χαρούμενο.

Νομίζω ότι τα καταφέρνω καλύτερα στη θέση του κόφτη, αν και μπορώ να αγωνιστώ και το έχω κάνει, ως οκτάρι. Είναι πάντα στο χέρι του προπονητή ν’ αποφασίσει πού θα είμαι πιο χρήσιμος για την ομάδα. Στην πραγματικότητα, όλα μου ταιριάζουν. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα βρω τον δρόμο μου στο νέο περιβάλλον με τον σωστό τρόπο. Ξέρω πολύ καλά το πρωτάθλημα, ήμουν στη Λοκομοτίβ, αλλά τώρα με την Όσιγεκ θέλω να πετύχω πολλά περισσότερα.

Συνήθως έχανα σε αυτά τα ματς (γέλια). Μία φορά αποβλήθηκα. Τώρα θέλω να πάω ένα βήμα μπροστά και να γίνω καλύτερος παίκτης. Κι εδώ θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Είναι σημαντικό για μένα να παίξω όσο καλύτερα γίνεται για να κληθώ στην εθνική Αλβανίας και να είμαι στη λίστα για το Euro 2024.

Περίμενα ότι θα έπαιζα ακόμα περισσότερο και θα είμαι βασικός στον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα από τον δυνατό ανταγωνισμό που υπήρχε σε κάθε θέση. Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, μερικές φορές δεν πάει όπως ελπίζουμε και περιμένουμε. Στο χέρι μου είναι να προπονηθώ καλά, να κάνω τα καλύτερα δυνατά παιχνίδια στο γήπεδο και ο προπονητής επιλέγει ποιους θα ξεκινήσει σε κάθε αγώνα. Ήρθα στην Όσιγεκ για να παίζω όσο πιο συχνά γίνεται».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News