Ντραγκόφσκι: «Να είμαστε αυτοί που πρέπει στη ρεβάνς για να προκριθούμε, το επίπεδο της ομάδας είναι πολύ υψηλό»

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις και την ήττα από τον Ατρόμητο!

Ντραγκόφσκι: «Να είμαστε αυτοί που πρέπει στη ρεβάνς για να προκριθούμε, το επίπεδο της ομάδας είναι πολύ υψηλό»

Αναλυτικά όσα είπε στο bnsports:

«Γνωρίζαμε πως παίζαμε καλά, ωστόσο θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Δημιουργήθηκε μία περίεργη κατάσταση, όπου δεχτήκαμε δύο γκολ.

Παρά το σοκ, έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, όμως δυστυχώς σήμερα δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι

Θα πρέπει να περιμένουμε τον επαναληπτικό για να τα δώσουμε όλα και να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε».

Αναφέρθηκε ειδικότερα στην ετοιμότητα της ομάδας και την ποιότητα που διαθέτει το σύνολο του Φατίχ Τερίμ, ιδίως μετά τις πρόσφατες μεταγραφικές προσθήκες.

«Η ομάδα διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είμαι εδώ λίγες μόνο μέρες, αλλά αυτό μπορώ να το υποστηρίξω με σιγουριά.

Το επίπεδο της ομάδας και το επίπεδο που βλέπω στις προπονήσεις είναι πάρα πολύ υψηλό».

Σε ό,τι αφορά τέλος, τον καταρτισμό των αγωνιστικών σχεδίων του Παναθηναϊκού και με δεδομένες τις απουσίες ένεκα των πολλών προβλημάτων τραυματισμού, ο Ντραγκόφσκι εξέφρασε, δίχως σκέψη, την απόλυτη πίστη που υπάρχει προς το πρόσωπο και τις ικανότητες του προπονητή της ομάδας, Φατίχ Τερίμ.

«Εξαρτάται από τον προπονητή μας ποιους θα επιλέξει. Προσωπικά, πιστεύω πως όλοι (οι διαθέσιμοι) είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και είναι σε θέση να προσφέρουν λύσεις στην ομάδα.

Συνεπώς, ναι πιστεύω αναμφίβολα πως θα είμαστε έτοιμοι για αυτού του είδους τις “ειδικές καταστάσεις”. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr