Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ισπανικό ενδιαφέρον για Μπρινιόλι!

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Μπρινιόλι - Γιατί έμεινε στον πάγκο

Το «Tuttomercato» αποκαλύπτει πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Ισπανία για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός μετά τις εξελίξεις στο θέμα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τον Ιταλό μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του. Δηλαδή το ερχόμενο καλοκαίρι, όπου και θ’ αποτελέσει παρελθόν.

Παρ’ όλα αυτά οι πράσινοι ήταν και είναι ανοιχτοί σε ενδεχόμενη πώληση του Ιταλού πορτιέρε από τώρα, αν εκείνος φέρει κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.



Μάλιστα σύμφωνα με το «Tuttomercato» για τον τερματοφύλακα του Τριφυλλιού έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Γρανάδα, η οποία προσπαθεί να τον αποκτήσει με κάθε τρόπο.

«Ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερο (σ.σ. στην τωρινή μεταγραφική περίοδο, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι) χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα», αναφέρουν οι Ισπανοί στο εν λόγω δημοσίευμα.

Πλέον μένει να δούμε αν όντως η Γρανάδα ενδιαφέρεται για τον Μπρινιόλι και την εξέλιξη της υπόθεσης εφόσον χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News