Παναθηναϊκός: Ήρθε η μεγάλη ώρα για Αράο!

Στόπερ ήρθαν μπόλικοι, καιρός να δούμε τον Αράο εκεί που θεωρητικά κάνει την μεγάλη διαφορά.

Παναθηναϊκός: Στην πρώτη δεκάδα με 6 εκατ. ευρώ ο Αράο

Ο Γουίλιαν Αράο έχει συνδυασμό προσόντων που σπάνια συναντάς σε ένα αμυντικό χαφ. Έχει ύψος, διαθέτει μακριά πόδια, είναι δυνατός στο μαρκάρισμα, ικανός στο ψηλό παιχνίδι, είναι Βραζιλιάνος, σωστός τακτικά, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει επιθετική σκέψη αφού προωθείται και διαρκώς ψάχνει το γκολ.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα 6άρι που δουλεύει καλά ανασταλτικά, έχει «οκ» πάσα και διασκελισμό κι αυτή η ποικιλομορφία των προσόντων του δημιουργούν έναν άσο που συνδυάζει αναχαίτιση, δημιουργία και αποτελεσματικότητα.

Άμα έχεις ξεχωρίσει τόσο καιρό ως στόπερ, σκεφτείτε τι διαφορά μπορεί να κάνει αυτός ο παίκτης με άλλο ένα δυναμικό μέσο δίπλα του σαν τον Μαξίμοβιτς ή τον Κώτσιρα.

Το ακόμα καλύτερο μαζί του είναι η σταθερότητά του που αποδεικνύεται με τον υψηλό μέσο όρο αξιολόγησης των στατιστικών του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr