Κάνει τη δουλειά του στο 2.20 ο Παναθηναϊκός

Super League: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

Οι αποδόσεις του Παναθηναϊκός-Ατρόμητος για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από τη Novibet.

Ασταμάτητος είναι ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ και πλέον συνήθισε να νικάει και τις απουσίες. Οι «πράσινοι», μετά την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και την νίκη κόντρα στον Αστέρα που τους διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένουν με άγριες διαθέσεις τον Ατρόμητο.

Στόχος τους είναι στη «Λεωφόρο» να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου και να πάρουν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Με δεδομένο ότι οι δυο ομάδες θα τα ξαναπούν και την ερχόμενη βδομάδα και σε συνδυασμό με την κούραση και τα αγωνιστικά προβλήματα αναμένουμε «κλειστό» ματς. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό με δύο Under (1-1, 0-0) και την Κυριακή στο πρωτάθλημα νίκησε 2-0 τον Αστέρα. Ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0, 3-0 σε απόδοση 2.20.

Παίκτης κλειδί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι ο Αράο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μοιάζει ακούραστος και ο Φατίχ Τερίμ θα τον εμπιστευτεί σ’ ένα ακόμα ματς. Ο Αράο σε όλες τις στημένες φάσεις γεμίζει με τον όγκο του την αντίπαλη περιοχή και πλέον απειλεί. Μάλιστα, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ βρήκε δίχτυα. Anytime σκόρερ Αράο σε απόδοση 6.50.

Ο Παναθηναϊκός με τον Τερίμ στον πάγκο συνηθίζει να  πατάει γκάζι μετά την ανάπαυλα. Στις δύο τελευταίες νίκες στη Λεωφόρο το «τριφύλλι» σκόραρε και τελείωσε τα ματς στο δεύτερο 45λεπτο. Με τον Παναιτωλικό η λύση δόθηκε με δυο γκολ του Σπόραρ (51’, 89), ενώ την Κυριακή με τον Αστέρα… καθάρισε με τους Αϊτόρ (50’) και Γεντβάι (74’). Απόδοση 4.55 να μπει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης μετά το 50’!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News