Κατσουράνης: «Δε νομίζω να έρθει τώρα ο Μαξίμοβιτς, εκτός κι αν διώξει παίκτη!» (vid)

Κατσουράνης: «Δε νομίζω να έρθει τώρα ο Μαξίμοβιτς, εκτός κι αν διώξει παίκτη!» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια εμφάνιση όσο χρειαζόταν για να κερδίσει. Άλλο ένα παιχνίδι κάνει καλό ο Κώτσιρας στα χαφ. Νομίζω ότι βάζει ένα ωραίο γκολ ο Παναθηναϊκός και μετά έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για αυτόν.

Μετά άσκησε μια πίεση η Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ. Του λείπει πάρα πολύ ο Ιωαννίδης, για μένα είναι τεράστια η διαφορά. Ο Βέρμπιτς χτύπησε, μπήκε ο Αϊτόρ.

Ενεργοποιήθηκε ο Τσοκάι σαν δεκάρι, που σημαίνει ότι είδε και ο Τερίμ, ότι δεν είναι εύκολο το παιχνίδι. Κατάλαβε η Τρίπολη μπορεί να κάνει κάτι και μετά να τρέχουμε. Ήρθε η νίκη μετά από πολύ μεγάλη πρόκριση, δεν έκανε κάτι μαγικό ο Παναθηναϊκός, η Τρίπολη ήταν ανταγωνιστική. 

Ο Γεντβάι δένει καλύτερα με τον Αράο. Ο Τερίμ επιλέγει μια συγκεκριμένη 11άδα μέχρι να έρθουν οι μεταγραφές. Μπορεί το Βέρμπιτς-Αϊτόρ, να είναι σα το Χουανκάρ-Μλαντένοβιτς. Δε νομίζω ότι θα βγει ο Κώτσιρας από τα χαφ, αν δεν έρθει ο Μαξίμοβιτς. Σήμερα τον έβαλε και σαν 8άρι, έβαλε τον Πέρεθ πιο πίσω, δεν είναι στα καλύτερά του.

Ο Παναθηναϊκός έκανε κι αυτός αβίαστα λάθη για ένα τέτοιο παιχνίδι. Βέβαια, έχει περισσότερη ποιότητα και νομίζω ότι δίκαια κέρδισε. Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει ως ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα.

Φτάνοντας στο τέλος των μεταγραφών, μήπως φύγουν και κάποιοι παίκτες; Υπάρχει Euro μπροστά. Για τον Τσέριν υπάρχει και το Euro μπροστά. Βλέποντας τον Μπακασέτα, τον Βιλένα, τον Κώτσιρα. Δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστεί κανείς αυτά. Μπορεί να κάνει μεγάλο ροτέισον κάθε Κυριακή. Εγώ νομίζω δεν θα έρθει τώρα ο Μαξίμοβιτς, εκτός κι αν διώξει παίκτη.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News