Κολοβός: «Το θεωρώ τραγικό για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό αυτό»

Κολοβός: «Το θεωρώ τραγικό για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό αυτό»

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβός μίλησε για το διάστημα που αγωνίστηκε στον Τριφύλλι και έκανε τρομερές αποκαλύψεις.

Αναλυτικά όσα είπε στο sportal:

”Ήταν εύκολη απόφαση να πάω στον Παναθηναϊκό γιατί είναι τεράστια ομάδα, είχα μιλήσει τότε με τον κύριο Νταμπίζα και με ήθελε πάρα πολύ.

Ήταν πολύ καλό βήμα για μένα τότε γιατί έπαιζα και στην εθνική ομάδα αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά γιατί δεν έπαιξα ποτέ στη θέση για την οποία πήγα.

Είχα μιλήσει με τον κύριο Νταμπίζα για τον ρόλο μου στην ομάδα και θα έπαιζα σε σύστημα 4-2-3-1 στους δυο του κέντρου.

Στα φιλικά έπαιξε εκεί και πήγα πολύ καλά όμως όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα έπαιξα αριστερό εξτρέμ και δεξί.

Όμως τότε ο Παναθηναϊκός τα εξτρέμ του έπαιζαν πάνω στη γραμμή όμως εγώ δεν ήμουν ποτέ παίκτης γραμμής.

Είχα μια συζήτηση με τον κύριο Δώνη και πριν από ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με είχε καλέσε στο γραφείο του και μου είχε πει ότι είχε βρει τους 10 και έψαχνε τον 11ο, εμένα ή κάποιον άλλον.

Εγώ του είπα ότι παίζω στο κέντρο και όχι στη γραμμή και μου είπε συμφωνώ στο κέντρο όμως θα παίξει ο Χρήστος Δώνης και ο Ζαχίντ.

Τελικά με τον Ολυμπιακό έπαιξα ως δεύτερο φορ και έγινα αλλαγή στο ημίχρονο και μετά με τη Ξάνθη είχε τρία φορ και έβαλε εμένα φορ. Έγιναν πολλά τέτοια.

Δεν έπαιξα ποτέ στη θέση μου και επηρεάστηκα από όλο αυτό, ο κύριος Δώνης δεν με στήριξε ειδικά όταν έλεγαν άσχημα πράγματα για μένα.

Ο Δώνης γενικά είναι πολύ κοντά στους παίκτες , τον Παναθηναϊκό τον βοήθησε πολύ και έβγαλε νέα παιδιά. Ήταν πολύ σημαντικός για τον Παναθηναϊκό.

Υπήρχε ενδιαφέρον να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό αλλά δεν ήθελα γυρίσω στον Παναθηναϊκό. Ο Μπόλονι με ήθελε αλλά δεν μίλησα ποτέ μαζί του.

Με Πογιάτος ο Ρόκα με ενημέρωσε ότι δεν υπολογίζομαι με μήνυμα στο τηλέφωνο. Το θεωρώ τραγικό για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό αυτό.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News