Νίκη για το σερί και την πρωτιά - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Πέρεθ: «Πέρυσι εδώ είχαμε χάσει τον τίτλο, αλλά φέτος...»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 16η στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος (21/01, 19:30).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 16η στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος (21/01, 19:30). Το «τριφύλλι», υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ, έχει θετικό απολογισμός στα τρία διαδοχικά ντέρμπι με την πρόκριση εις βάρος του Ολυμπιακού και την ισοπαλία επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με δεδομένο ότι υπάρχει μεγάλη κούραση από τα απαιτητικά ματς οι «πράσινοι» θα προσέξουν περισσότερο και τα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Στόχος τους είναι η νίκη και παράλληλα να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Με την άφιξη του Τερίμ μεταμορφωμένος προς το καλύτερο είναι ο Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος εξτρέμ άγγιξε το γκολ δύο φορές μέσα στο Φάληρο και κόντρα στους Αρκάδες θα ταλαιπωρήσει την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 19:30 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

Μπερνάρ: «Έχω προτάσεις από άλλες ομάδες»

Αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό είναι τη δεδομένη στιγμή ο Μπερνάρ, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον του μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Δεν έχω μιλήσει με την ομάδα. Έχω πολλές προτάσεις για να επιστρέψω στη Βραζιλία, αλλά κι από άλλες ομάδες, όμως πρώτα απ’ όλα πρέπει να σεβαστώ την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό».

Αναφορικά με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Βραζιλιάνος σημείωσε: «Στο τέλος δημιουργήσαμε τις πιο σημαντικές και καθαρές ευκαιρίες στον αγώνα απ’ τον Ολυμπιακό. Ήταν κρίμα που δεν σκοράραμε στην κανονική διάρκεια. Παίξαμε με πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες, ενώ και κατά τη διάρκεια του αγώνα χάσαμε σημαντικούς παίκτες. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε αυτό. Ο κόουτς αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Ακαϊντίν που είναι στόπερ, στην κορυφή. Ήταν δύσκολα. Στο τέλος όμως αξίζαμε την πρόκριση με βάση την εικόνα μας στα δύο παιχνίδια. Δικαιωθήκαμε στα πέναλτι και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News