Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (21/01)

Ολυμπιακός - Παναθηναικος 0-0 (6-7 πεν.): Τα highlights και τα πέναλτι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης για την 19η αγωνιστική της Super League (21/01, 19.30).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης για την 19η αγωνιστική της Super League (21/01, 19.30). Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή και όποιος αμφιβάλει γι αυτό ας ξαναδεί τα στιγμιότυπα από την επική πρόκριση μέσα στο «Γ. Καραίσκάκης» επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο.

Οι «πράσινοι» στο συγκεκριμένο ματς νίκησαν κούραση απουσίες και πλέον είναι έτοιμοι να συνεχίσουν και με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Το «τριφύλλι», υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ, έχει θετικό απολογισμός στα τρία διαδοχικά ντέρμπι με την πρόκριση εις βάρος του Ολυμπιακού και την ισοπαλία επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ενθουσιασμός έχει εκτοξευθεί στα ύψη σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ΠΑΕ κάνει μεταγραφές πρώτης γραμμής. Το ζητούμενο είναι το «τρίποντο» κόντρα στον Αστέρα και το τεχνικό επιτελείο δίνει μάχη για να ξεπεράσει τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει.

Ο αγώνας, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τo Cosmote Sport 1HD.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (21/01)

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι μίλησε ξεκάθαρα για τίτλους κατά την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε κατά την έλευσή του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στην ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε γρήγορα τα διαδικαστικά για να ενταχθώ στις προπονήσεις. Ο Φατίχ Τερίμ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, πέρασε και από την Ιταλία και ήταν βασικός συντελεστής για να έρθω στον Παναθηναϊκό».

Ο Ντραγκόφσκι δεν δίστασε να μιλήσει ξεκάθαρα για νταμπλ: «Μου έχουν ήδη πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι στόχοι μας είναι σαφείς και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα για να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

Αναφορικά με την πράσινη απόχρωση που επέλεξε στα ρούχα του είπε: «Προσπάθησα να επιλέξω και να φορέσω κάποια χρώματα σχετικά με την ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο κι ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας και να είμαστε όλοι μαζί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News