Παναθηναϊκός: Η σπουδαία πρόκριση φέρνει... ανανεώσεις!

Παναθηναϊκός: Ο αντίπαλος στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Του το χρώσταγε η τύχη του Γιούρι Λοντίγκιν μετά την γκάφα που έκανε με την Μακάμπι στη Λεωφόρο (στη φάση του 0-1) και τελικά πήρε το αίμα του πίσω με μια πρόκριση στον Πειραιά που θα μνημονεύεται για πάντα.

Δεν έχει ξαναγίνει να αποκλείεις τον αιώνιο αντίπαλο μέσα στο σπίτι του χωρίς φορ, χωρίς εξτρέμ, με σέντερ μπακ να παίζει στο 9 και τον πανταχού παρόντα ,Γιάννη Κώτσιρα να θυμίζει …Λουκανίδη πατώντας κάθε σπιθαμή του γηπέδου.

Κάπως έτσι ξεχάστηκε ο Μπρινιόλι, ο Γιοβάνοβιτς, η αποτυχία να κερδίσεις ένα ντέρμπι σε 90΄ από την άνοιξη, έτσι πάνε αυτά, Θεός είναι το αποτέλεσμα και οι επιτυχίες στους Παναθηναϊκούς λείπουν απίστευτα εξού και τα συγχωροχάρτια που μοιράζονται από την Τετάρτη αφειδώς και προς πάσα κατεύθυνση.

Π.χ τον Κώτσιρα, τον Βέρμπιτς τους είχαν “σταυρώσει” οι οπαδοί τόσους μήνες για τις χαμηλές πτήσεις τους.

Ε, με το σφύριγμα της λήξης στο Καραϊσκάκη δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να μην ζητά την ανανέωση των συμβολαίων τους!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News