Παναθηναϊκός μεταγραφές: Γίνεται... Εθνική Ελλάδας!

Ο προφητικός διάλογος Ιωαννίδη-Μπακασέτα: «Έχουμε να πούμε κι άλλα»

Ορθότατα η ΠΑΕ κάνει στροφή στους γηγενείς. Μετά τους Λημνιό, Νίκα, Μπακασέτα φημολογείται πως το κλαμπ θέλει να φέρει κι άλλους συμπατριώτες των Ιωαννίδη, Βαγιαννίδη, Κώτσιρα στο Κορωπί, ενώ την υπηκοότητα έχουν κι οι Λοντίγκιν, Ζέκα.

Μια ιστορική αναδρομή στο παρελθόν θα δει πως οι Έλληνες ήταν πρωταγωνιστές στις μεγάλες στιγμές του συλλόγου εντός κι εκτός συνόρων.

Σε μια ιδανική συνθήκη λοιπόν στο άμεσο μέλλον, το τριφύλλι θα μπορεί να αγωνίζεται με πέντε Έλληνες στο βασικό του σχήμα, έχοντας και τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας μέσα σε αυτή.

Μεγάλη υπόθεση αφού καλώς ή κακώς ο Ιβάν τους γηγενείς δεν τους πολυήθελε, μην ξεχνάμε ότι αποχώρησαν επί των ημερών του Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης κ.α, όμως φτάσαμε στο άλλο άκρο, η ομάδα να έχει γεμίσει ξένους και να θυμίζει μέρες Στραματσόνι όταν πρώτη φορά στα χρονικά το τριφύλλι κατέβασε 11άδα χωρίς ούτε ένα Έλληνα βασικό!

Με τις κατάλληλες προσθήκες ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα και να κάνει πραγματικό step up με ρόστερ και προπονητή από πάνω πάνω ράφι, δίχως ο σύλλογος να ξεχνά και τις ρίζες του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News