Παναθηναϊκός: Πρόκριση ηδονική με υπογραφή Τερίμ

Ολυμπιακός - Παναθηναικος 0-0 (6-7 πεν.): Τα highlights και τα πέναλτι

Υπήρξε οπαδός που να μην ξεφυσούσε με απογοήτευση βλέποντας την ομάδα στα τελευταία λεπτά της παράτασης χωρίς τους Σλοβένους, χωρίς τον Μπερνάρ, με τον Αϊτόρ ωσεί-παρόντα, με τον Ακαϊντίν στο 9;

Κι όμως ο προπονητής παρουσίασε στο Φάληρο μία νταηλίδικη ομάδα σε τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι μέσα σε λίγες μέρες.

Έβλεπε ο κόουτς τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να μπει με αξιώσεις στα καρέ του Λοντίγκιν. Έβλεπε την δική του ομάδα του να μην έχει πρόβλημα στο κράτημα μπάλας, να έχει ασφάλεια στην κατοχή της, να μην χαρίζει καθαρές ευκαιρίες στον αντίπαλο.

Ο Τερίμ χωρίς να μπορεί να συμπληρώσει αποστολή καλά-καλά έχει σοβαρή ευθύνη που παρουσίασε στον Πειραιά παίκτες με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Ότι ακολούθησε στην διαδικασία των πέναλτι, με την πρόκριση να δείχνει δύσκολη μετά την απώλεια του σουτ του Μλαντένοβιτς, το αποκαλείς και θεία δίκη.

Ο Παναθηναϊκός ούτε αυτή τη φορά κέρδισε κι όμως στα πέναλτι πήρε την πιο ηδονική πρόκριση των τελευταίων 30 ετών, μαζί με εκείνη επί της Μαρσέιγ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News