Παναθηναϊκός: Έτσι πήρε την πρόκριση στο Καραϊσκάκης!

Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή που έψαχνε εδώ κι ένα χρόνο

Ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο αν και δεν ήταν πολύ ορμητικός (για τα δεδομένα Τερίμ) κατάφερε να επιβληθεί χάνοντας περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος όπου ο αντίπαλός του δεν πλησίασε ούτε κατά διάνοια απειλητικά προς τα καρέ του Λοντίγκιν.

Ο Τούρκος κόουτς με την επιλογή του να ξεκινήσει ξανά τον Κώτσιρα σε ρόλο πασπαρτού, με τους Σλοβένους να ανησυχούν την οπισθοφυλακή του Καρβαλιάλ έδωσε το μήνυμα πως η ομάδα του κατέβηκε στο χορτάρι για να πάρει τον έλεγχο και να επιβληθεί μέσα από την σοβαρότητα της κι όχι μέσα από την ορμή της.

Ο Έλληνας μεσοαμυντικός (πλέον) βοήθησε τον φιλοξενούμενο να έχει σίγουρη κατοχή μπάλας.

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε και στις δύο πλευρές του τερέν και πέτυχε στο σημείο κλειδί του παιχνιδιού.

Είχε τόσο σίγουρη κυκλοφορία μπάλας που δεν έδινε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να χτίσει επιθέσεις μέσα από κλεψίματα, κάτι που οδήγησε στην αντικατάσταση του Αλεξανδρόπουλου που σε αυτά είναι…μανούλα.

Ακόμα και παραδοσιακά απρόσεκτοι πράσινοι όπως π.χ ο Τιν Γεντβάι τέλειωσαν το ματς με ελάχιστα λάθη! Το σημείο κλειδί για την πρόκριση ήταν αυτό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News