Παναθηναϊκός: Έρχεται ροτέισον με Αστέρα - Οι επικρατέστεροι
Ο Παναθηναϊκός μετά τη μεγάλη του πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει να παίξει στη Λεωφόρο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έχοντας πολλά προβλήματα τραυματισμών, τιμωρημένων παικτών αλλά κόπωσης λόγω των σερί αγώνων που υπάρχουν.
Δεδομένα, λοιπόν, ο Φατίχ Τερίμ θα παρουσιάσει μια ενδεκάδα που θα έχει διάφορα νέα πρόσωπα σε μια προσπάθεια να γίνει ροτέισον, ώστε να ξεκουραστούν όσοι υγιείς παίκτες έχουν απομείνει και θεωρούνται βασικοί.
Να θυμίσουμε πως ο Τούρκος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χόρντουρ Μάγκνουσον, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, Χουάνκαρ, Τόνι Βιλένα, Άνταμ Τσέριν, Φίλιπ Τζούρισιτς, Σεμπαστιάν Παλάσιος, Φώτης Ιωαννίδης, Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ.
Με βάση, λοιπόν, τα προβλήματα που υπάρχουν και τη δεδομένη κόπωση μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Λοντίγκιν, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Αράο/Ακαϊντίν, Βαγιαννίδης, Πέρεθ/Ζέκα ή και οι δύο, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Μαντσίνι/Βέρμπιτς, Σπόραρ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξεκάθαρη η Λαμπαδαρίου, «γκρέμισε» την προπαγάνδα για το Παναθηναϊκός-Άρης (vid)
- Καρπετόπουλος: «Οι δύο παίκτες "μεγάλο δώρο" του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Κατσαρός: «Αυτό είναι το συμπέρασμά μου για Μπενίτεθ» - Ατάκα για Τεττέη (vid)
- Πανούτσος: Η ατάκα για Τεττέη-Ταμπόρδα μετά το Παναθηναϊκός-Άρης 3-1
- Μπενίτεθ: Η απάντηση για τη διαιτησία - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου