Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Απολογήθηκε ο Καμαρά (pic)
Ο Μαντί Καμαρά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ένιωσε την ανάγκη ν’ απολογηθεί στον κόσμο του Ολυμπιακού.
Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Μαντί Καμαρά να είναι ο μοιραίος της αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα ο Αφρικανός άσος έχασε το 14ο πέναλτι της διαδικασίας και έτσι η πρόκριση πήγε στους πράσινους. Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα άστοχες εκτελέσεις είχαν και οι Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός) και Καρβάλιο (Ολυμπιακός).
Λίγο μετά το τέλος του αγώνα και τον αποκλεισμό των ερυθρολεύκων ο Καμαρά ανέβασε στο instagram ένα story με το οποίο απολογήθηκε στον κόσμο του συλλόγου, γράφοντας:
«Συγγνώμη από όλους τους Ολυμπιακούς! Παλέψαμε όλοι μαζί για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Αλλά δυστυχώς… θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να φέρουμε καλά αποτελέσματα σε όλους τους αγώνες που ακολουθούν».
Δείτε την εικόνα:

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που αρέσει στην ΑΕΚ»
- Παναθηναϊκός: Παραμονεύει για να πάρει Γιάγκουσιτς η Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: «Ίσως ο Αλαφούζος να έχει πάρει την απόφασή του»
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι πολύ έξυπνο» - Το σχόλιο μετά την Τούμπα (vid(
- Κατσαρός: Το ερώτημα-αίνιγμα για ρόστερ και Μπενίτεθ τη νέα σεζόν (vid)