Ραπτόπουλος: «Ο Τερίμ έχει 500 κιλά αρχ...α! - Ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα» (vid)

Ραπτόπουλος: «Ο Τερίμ έχει 500 κιλά αρχ...α! - Ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα» (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολίασε τα όσα έγιναν στο ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στα πρώτα 20 λεπτά ήταν πολύ μάπα το καρπούζι. Μπήκε ένας Παναθηναϊκός στη Ν. Φιλαδέλφεια που φαινόταν ότι ψάχνει να φάει… γκολ. Η περσινή ΑΕΚ αυτόν τον Παναθηναϊκό, θα τον είχε κάνει 2-0.

Μπαίνει Κώτσιρας στα χαφ, μέχρι να βρει πατήματα, πέρασε η ώρα. Βιλένα και Μπερνάρ ανύπαρκτοι, Μαντσίνι – Βέρμπιτς μακριά ο ένας από τον άλλον. Ο Ιωαννίδης κι αυτός δεν μπήκε καλά.

Η ΑΕΚ από το πρώτο λεπτό, είδαμε προσπάθεια με ένα ποδόσφαιρο άλλης κοπής να φτάσει στην επιτυχία. Ο χαφ δεν κρατάει τη μπάλα, την πετάει στον Γκαρσία ανάμεσα στα στόπερ. Στους Αράο – Χουανκάρ περισσότερο χτυπήθηκε ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ πήγε να κλέψει το ματς.

Μου τα έχετε κάνει τσουρέκια, τη συμπαθώ την ΑΕΚ περισσότερο από τους υπόλοιπους τρεις. Η ΑΕΚ έδωσε την κατοχή στον Παναθηναϊκό και προσπάθησε να παίξει στο θωρηκτό. 

Εδώ στην Ελλάδα, πατριώτες, σας φταίει ο Τούρκος, το Αιγαίο Πέλαγος, τα νησιά και οι γκρίζοι λύκοι. Στα @@ μου, οι γκρίζοι λύκοι, ο Φατίχ Τερίμ και ο Κεμάλ Ατατούρκ. Η μπάλα είναι παγκόσμια! Μπορεί να έρθει ένας Έλληνας στην Τουρκία και να χορεύει συρτάκι. 

Αν πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα, στα @@ του ο γκρίζος λύκος (που είναι και δεξιός). Όλα είναι λεφτά! Ο Τερίμ έχει 500 κιλά αρχ…!

Το είπα από την πρώτη στιγμή. Ακόμη τα απομεινάρια της μιζέριας του Γιοβάνοβιτς, φάνηκαν στο πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις. Δεν είναι πια ο Λουτσέσκου ο καλύτερος προπονητής, είναι ο Τερίμ. 

Οι αλλαγές του ήταν πολύ αποτελεσματικές και θα έκανε και την καλύτερη αλλαγή που του την υστερεί ο Ιωαννίδης. Να βάλει τον Σένκεφελντ να τους κόψει τον αέρα. Σωστά έβαλε με ανάποδο πόδι τους Αϊτόρ και Λημνιό στο ματς. @@ αμύνθηκαν και οι δύο, ιδιαίτερα ο φλ…ς ο Λημνιός, με το γλυμένο το μαλλί, ο πολυδιαφημισμένος.

Βγάζει τον Μπερνάρ και βάζει τον Ζέκα. Μπερνάρ τίποτα. Κάτι πήγε να κάνει ο Βέρμπιτς στο β’ ημίχρονο, στο πρώτο χάλι μαύρο. Δεν μπορεί ο Ιωαννίδης, όσο χρονών και να είναι, να έχει δέκα χρόνια μεγαλύτερη γκόμενα και να κάνει τέτοιες περιστροφικές κινήσεις στο γήπεδο.

Για ποιο λόγο παίρνεις Μπερνάρ 2 εκατ. ευρώ; Δεν μπορείς να πάρεις τη μπάλα να κάνεις καμιά ντρίμπλα, να ανασάνει ο Ιωαννίδης; Τον ξεκολ…, του ήπιατε το μεδούλι. Πάντα όταν έχεις καινούργια γκόμενα, και ακόμα πιο μεγάλη, τα δίναμε όλα. Και αυτή τα έδινε όλα. Έκανα και βίντεο στο TikTok και το έριξε το TikTok γιατί το θεώρησε προσβλητικό.

Δεν μπορείς να πίνεις ποτά και να τρως τούρτες. Σωστά έβαλε και τον Μλαντένοβιτς ο Τούρκος! Γίνεται μαρς-πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού και το πνίγει. Δεν πάει ένας μαλ…ς, εκεί φταίει και ο Τερίμ, να πάει με τσαμπουκά στο διαιτητή! Άφησαν το παιχνίδι 3,5 λεπτά να παίζεται μπάλα.

Ούτε του CosmoteTV, οι σπίκερ, χέστηκαν πάνω τους μην τους πει τίποτα ο Μελισσανίδης. Εκεί φαίνεται η μεγάλη ομάδα. Το σταματάς και με τσαμπουκά τον αναγκάζεις να πάει να το δει. Εκείνη τη στιγμή μπορεί να έπινε μπράντυ ο Αλαφούζος. Πίνεις μπράντυ την ώρα του πολέμου; Τηλέφωνο κατευθείαν στον πάγκο. Πουτ… θα τα κάνω! Θα πας στο VAR, αν δεν το δώσεις, εκτίθεσαι!

Άδικο για τον Παναθηναϊκό αυτό που έγινε. Αν είχε βέβαια, 5 λεπτά ακόμα, η ΑΕΚ θα έβαζε τρίτο γκολ! Ο Σπόραρ έχει γίνει σαν τον Μπόζο και έχει πάρει και το κόμπλεξ του αναπληρωματικού. Άσε τον Σπόραρ, ρε Τούρκε! Γερεμέγεφ! Βάλτον!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News