ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ντέρμπι σαν... Play Off στην OPAP Arena!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1: Τα highlights από τη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός εν μέσω προετοιμασίας (Γενάρη μήνα!), με νέο προπονητή και χωρίς τους πιο κομβικούς του ξένους (Παλάσιος, Μπρινιόλι, Μάγκνουσον) ετοιμάζεται για ένα ακόμα ντέρμπι απόψε στην έδρα της νταμπλούχου.

Στο ματς αυτό το τριφύλλι θα κατέβει με Μπερνάρ, Αϊτόρ να μην έχουν ρυθμό, τον Αράο να παίζει σε άλλη θέση, γενικώς μια κατάσταση προβληματική που ανησυχεί πολύ τον κόσμο παρότι το τριφύλλι είναι πρώτο στην βαθμολογία.

Παντού οι ξένοι χρειάζονται για να δίνουν το κάτι παραπάνω και στον Παναθηναϊκό την μεγάλη διαφορά πολύ καιρό τώρα την κάνει ο Ιωαννίδης που έχει και μικρό συμβόλαιο συγκριτικά π.χ με Σποράρ, Βέρμπιτς.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και μήνες είναι σαν να παίζει ματς για τα play off από την πρώτη κιόλας αγωνιστική!

Ενώ οι άλλοι χρησιμοποιούν την κανονική περίοδο για να βελτιωθούν και να μπουν στην τελική ευθεία έτοιμοι, ο σύλλογος την χρησιμοποιεί απλά για να κερδίζει παιχνίδια, πιστεύοντας πως οι νίκες θα τον γλυτώσουν από την κριτική – αυτά κάνει η καταραμένη ανασφάλεια κι η χρόνια ατιτλίαση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News