Παναθηναϊκός: «Τα μυθικά πόσα που δίνει σε Χεζόνια και Ταβάρες»

Παναθηναϊκός: «Τα μυθικά πόσα που δίνει σε Χεζόνια και Ταβάρες»

Χθεσινό ρεπορτάζ της γνωστής ισπανικής εφημερίδας MARCA τόνισε πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στους Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα συμβόλαια των δυο παικτών εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι και φαίνεται πως οι πράσινοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτήν την συνθήκη.

Το δημοσίευμα ανέφερε όλα τα δεδομένα των δυο υποθέσεων, τα προβλήματα που υπάρχουν, τις κινήσεις της Ρεάλ αλλά και τις προτάσεις του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο Παναθηναϊκός δίνει 3 εκατομμύρια ετησίως στον Ταβάρες και 2 εκατομμύρια ετησίως στον Χεζόνια.

Τέλος, το δημοσίευμα τονίζει ότι η ισπανική ομάδα δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει στα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού.

Μένει να δούμε αν το ρεπορτάζ των Ισπανών θα επαληθευτεί με τις δυο υποθέσεις πάντως να έχουν σίγουρα αρκετά επεισόδια μπροστά τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News