ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Και πάλι έκπληξη από Τερίμ;
Ποιος να το περίμενε να διακριθεί ο Γιάννης Κώτσιρας σε ρόλο αμυντικού μέσου στο ντέρμπι.
Κι όμως ο Έλληνας μπακ ήταν φοβερός. Ο τύπος είναι ένα γερό σκαρί κι αυτό του επιτρέπει να μπαίνει με δύναμη στις μονομαχίες.
Άλλες τις κερδίζει κι άλλες τις χάνει, φυσιολογικό είναι αυτό, αλλά είναι πιο τραχύς από τον Πέρεθ κι αυτό για τον Τερίμ μετράει, τώρα που αναγκάζεται να βάζει τον Αράο σέντερ μπακ.
Το παιδί δεν αφήνει φάσεις και φροντίζει να κρατά τη θέση του, εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές του πάγκου.
Η απόδοση του διεθνούς αμυντικού την Τετάρτη ακούμπησε το άριστα ενώ πήρε το χειροκρότημα και την παραδοχή όσων έβλεπαν το ματς από την τηλεόραση, μια ανταμοιβή, δίχως χειροπιαστό αντίκρισμα βέβαια, για ό,τι έκανε στο χορτάρι.
Λέτε να τον δούμε και στη Νέα Φιλαδέλφεια σε αυτό το ρόλο;
Πάντως για μια ακόμα φορά φάνηκε ότι με Πέρεθ στον άξονα χάνεις πολύ σε αντανακλαστικά, ταχύτητα, σκληράδα και μαρκάρισμα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ στη συν. Τύπου: «Γι΄αυτό δεν έπαιξε ο Πελίστρι» - Η αναφορά για μεταγραφές
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-0
- Η «μάχη» Παναθηναϊκού-Λεβαδειακού για την τέταρτη θέση: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε
- Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-0: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
- Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Λεσόρ για τα σενάρια επιστροφής του