Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα στόπερ που συνδέθηκε με το Τριφύλλι!

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή ενός κεντρικού αμυντικού χωρίς πάντως το όνομα να έχει γίνει γνωστό.

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα στόπερ που συνδέθηκε με το Τριφύλλι!

Το τελευταίο διάστημα τα όνομα που έχουν ακουστεί για το Τριφύλλι ειδικά… από την Τουρκία είναι πάρα πολλά.

Όμως κανένα από όλα αυτά δεν είναι το όνομα του παίκτη που έχουν ξεχωρίσει οι πράσινοι για το κέντρο της άμυνας.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αθήνα βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό.

Αυτός είναι ο Παναμέζος αμυντικός της Λέφσκι Σόφιας, Χοσέ Κόρντομπα ο οποίος έχει έρθει στην Ελλάδα, χωρίς να έχει διαρρεύσει ο λόγος της άφιξης του.

Ο Κόρντομπα εθεάθη στην Πρεσβεία του Παναμά στον Πειραιά, όπου διευθέτησε ορισμένες διαδικασίες με το διαβατήριο και τη βίζα του.

Στην συνέχεια ο παίκτης ρωτήθηκε για τον λόγο του ταξιδιού του στην Αθήνα, αλλά αρνήθηκε  να απαντήσει.

Από τον Δεκέμβριο, ο Κόρντομπα συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό μέσω δημοσιευμάτων, τόσο από τη Βουλγαρία όσο και από την πατρίδα του.

Παναμέζοι δημοσιογράφοι υποστήριξαν πως ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του και είχε πολλές πιθανότητες να τον αγοράσει από τη Λέφσκι Σόφιας.

Η Μπεσίκτας φερόταν να είχε το προβάδισμα για την αγορά του, προσφέροντας περισσότερα χρήματα στη Λέφσκι.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News