Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η κρίσιμη περίοδος
Θα τον έχουν πληροφορήσει τον Φατίχ Τερίμ ότι ο πρώτος μήνας παρουσίας του στην χώρα μας είναι πολύ σημαντικός.
Το περσινό χαμένο πρωτάθλημα άνοιξε νέες πληγές στο κορμί του χιλιοταλαιπωρημένου αυτού συλλόγου που αποφάσισε να πάρει ακόμα ένα γενναίο ρίσκο και να παλέψει για τον τίτλο αλλάζοντας τον προπονητή που τον έφερε περισσότερο κοντά στην κανονικότητα από κάθε άλλον τις τελευταίες (πολλές) σεζόν.
Από το 2010 και μετά χάθηκε ο έλεγχος με τις αλλαγές προπονητών. Σε συνδυασμό με τις πολλές και συχνές αλλαγές στο ρόστερ δημιουργήθηκε για το τριφύλλι μία προβληματική, χαοτική κατάσταση.
Άλλαξαν και τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο μας, ο Ολυμπιακός έπαψε να παίζει μόνος, έχουν αποκτήσει σημαντικό μερίδιο στην πίτα ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, οπότε χρειάζεται πια για σένα (που εξακολουθείς να πηγαίνεις με τον σταυρό στο χέρι) μεγαλύτερη προσοχή κι ένα πιο λεπτομερές ποδοσφαιρικό πλάνο.
Με την επιλογή Τερίμ η ιδιοκτησία αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα, περιμένοντας βελτίωση των παικτών και ποντάροντας στην τύχη, άλλωστε ξέρει καλά πως από ρέφερι και επιτροπές δωράκια δεν μπορεί να περιμένει.
Αν πάρει αποτελέσματα στα ντέρμπι έχει καλώς, αλλιώς και ο Φατίχ Τερίμ κινδυνεύει να “καεί” και μάλιστα από νωρίς.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βοτανικός: «Έκλεισε το deal για την ονομασία του νέου γηπέδου»
- Παναθηναϊκός: Η Ισπανίδα καλλονή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Telekom Center Athens (pics)
- Γουόκερ: «Μου αρέσει ο Ναν, ίσως κάποτε στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη φωτογράφιση του Ναν - Γιατί φωτογραφήθηκε χωριστά
- Οριστική εξέλιξη: Η κατάσταση Φαλ και Ρογκαβόπουλου ενόψει Φενέρμπαχτσε