Παναθηναϊκός: Η ιεροτελεστία του Ζέκα πριν τους αγώνες (vid)

Παναθηναϊκός: Η ιεροτελεστία του Ζέκα πριν τους αγώνες (vid)

Ο Κάρλος Ζέκα επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και μαζί του επανήλθε και η ιεροτελεστία που κάνει πριν από κάθε παιχνίδι που ξεκινάει ως βασικός.

Ο Κάρλος Ζέκα επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και μαζί του έφερε και μια ιεροτελεστία, την οποία διατηρούσε από την πρώτη του θητεία στο σύλλογο και έκανε κάθε φορά που έπαιζε ως βασικός.

Ο Ελληνοπορτογάλος μέσος έπαιξε για πρώτη φορά ως βασικός στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού (2-1) και μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου.

Από εκεί και πέρα στο συγκεκριμένο ματς είδαμε να επανέρχεται και η ιεροτελεστία του, καθώς έκανε κάτι που έπραττε σε κάθε παιχνίδι και από την πρώτη του θητεία στο σύλλογο.

Πιο αναλυτικά ο αρχηγός του Τριφυλλιού πήγε σ’ έναν από τους φροντιστές της ομάδας, τον Νεκτάριο Διαμαντάκο, του έδωσε το λάβαρο της ομάδας του Αγρινίου και μετά του έτριψε το αυτί με τα δάκτυλά του.

Δείτε το σκηνικό (3:50):

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News