Παναθηναϊκός: Μεγάλη επιστροφή ενόψει Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Μεγάλη επιστροφή ενόψει Ολυμπιακού

Ο Φατίχ Τερίμ είχε μια μεγάλη επιστροφή ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (2-1) ρίχνει το βάρος του μέσω των προπονήσεών του στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη (10/01).

Από εκεί και πέρα ο Φατίχ Τερίμ είδε τον Μπαρτ Σένκεφελντ να επιστρέφει στη δράση και να τίθεται στη διάθεσή του για το πολύ σημαντικό ντέρμπι που ακολουθεί μεσοβδόμαδα.

Αναλυτικά:

Σε δύο γκρουπ το πρόγραμμα.

Με την παρουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, καθώς όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, ολοκληρώνοντας με παιχνίδι σε μικρές εστίες. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News