Πήρε κόκκινη κάρτα ο Καραπαπάς στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Πήρε κόκκινη κάρτα ο Καραπαπάς στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

«Καρτάκιας» έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Καραπαπάς.

Μετά τον αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός ο Κώστας Καραπαπάς αποβλήθηκε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Χαμός έγινε στο ντέρμπι των δύο ομάδων, όταν ο Γιώργος Μασούρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης το ακύρωσε λόγω παράβασης χεριού που είδε!

Στο 66′ ο Έλληνας άσος σκόραρε, όμως ο VAR συμφώνησε ότι δεν έπρεπε να μετρήσει. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών ήταν έξαλλοι και εξέφρασαν τα σφοδρά παράπονά τους για την απόφαση.

Στο 70ο λεπτό ο Ναβάρο έπεσε και στον Ολυμπιακό φώναξαν για πέναλτι, με τον Κώστα Καραπαπά να αποβάλλεται λόγω διαμαρτυριών!

«Προκαλείται η μισή χώρα και μία ολόκληρη πόλη. Αυτό που έγινε σήμερα είναι εξόφθαλμο και παράγινε. Είναι προκλητικό. Όταν μιλάμε για βία, πρέπει να δούμε ποιος την προκαλεί. Και δεν είναι μόνο σήμερα, αλλά συμβαίνει εδώ και μήνες.

Μιλάω και ως δήμαρχος Πειραιά και ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Θα πρέπει κάποιος να παρέμβει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος Έλληνας να μην είδε αυτά που έγιναν σήμερα. Είναι συνέχεια πολλών παιχνιδιών και καταστάσεων που συμβαίνουν. Θα πρέπει να παρέμβει η πολιτική ηγεσία», είπε ο Γιάννης Μώραλης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News