«Διώχνει» τον Αλεξανδρόπουλο από τον Ολυμπιακό ο Καρβαλιάλ!

«Διώχνει» τον Αλεξανδρόπουλο από τον Ολυμπιακό ο Καρβαλιάλ!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τελειώνουν… οι μέρες του Αλεξανδρόπουλου στον Ολυμπιακό!

Στο newspao.gr είχατε ενημερωθεί για το δυσοίωνο μέλλον του Αλεξανδρόπουλου στον Ολυμπιακό, έπειτα από την αλλαγή του προπονητή στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Σημερινό δημοσίευμα του sportdog.gr αναφέρει για το status του πρώην χαφ του Παναθηναϊκού στο λιμάνι:

«Να είμαστε ειλικρινείς: ο Αλεξανδρόπουλος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό κατά κύριο λόγο, διότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τον εμπιστευόταν καθόλου.

Μπορεί στον έναν χρόνο που συμβίωσαν, ο νεαρός μέσος να έπαιξε σε 35 ματς αλλά ο Σέρβος τεχνικός δεν είδε ποτέ πάνω του αυτό που εντόπισε στον Ιωαννίδη: την προοπτική να γίνει ένας μεγάλος παίκτης, που θα του ήταν απαραίτητος.

Ο λόγος που ο Γιοβάνοβιτς δεν ”τρελαινόταν” μαζί του είναι απλός. Ο Αλεξανδρόπουλος έχει ένα φοβερό πακέτο, μιας και είναι ταχυδυναμικός και συνάμα δυνατός. Αυτό που του κόστισε, όμως, είναι πως δεν έχει το χάρισμα να ”ανοίγει” αντίπαλες άμυνες. Και σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό αυτό το χαρακτηριστικό είναι αναγκαίο.

Αυτό φαίνεται να πιστεύει και ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, για τον ποδοσφαιριστή του μιας και στα πρώτα 3 παιχνίδια τον έχει βάλει συνολικά ούτε για μία ώρα ενώ με τον Ατρόμητο δεν τον ”επιστράτευσε” ούτε για ένα λεπτό!

Αντί του Αλεξανδρόπουλου, ο Καρβαλιάλ επιλέγει τον Καρβάλιο ο οποίος είχε φτάσει στου Ρέντη ως ”μπαμ” επί Μαρτίνς αλλά δεν έπιασε.

Το αν αυτό θα συνεχιστεί αναμένεται να το δούμε στο εγγύς μέλλον, καθώς ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ένα κύκλο ντέρμπι αλλά αν ο Αλεξανδρόπουλος δε γυρίσει το φύλλο σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα το καλοκαίρι και το μέλλον του δεν προδιαγράφεται αρκετά ευοίωνο…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News