Στον «αέρα» το μέλλον του Αλεξανδρόπουλου στον Ολυμπιακό

Στον «αέρα» το μέλλον του Αλεξανδρόπουλου στον Ολυμπιακό

Η αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό θα φέρει ανακατατάξεις στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού είχε δηλώσει πως είναι ο «στρατιώτης του Ντιέγκο Μαρτίνεθ»ωστόσο, ο Ισπανός προπονητής εδώ και λίγες μέρες, αποτελεί παρελθόν από τον τέταρτο στη βαθμολογία, Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν τις συγκυρίες το περασμένο καλοκαίρι και απέκτησαν τον Έλληνα διεθνή μέσο με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Επί… Μαρτίνεθ ο Αλεξανδρόπουλος είχε βρει ρυθμό στις εμφανίσεις του και σε αρκετά μεγάλα ματς στο πρώτο μισό της σεζόν, φόρεσε ακόμη και φανέλα βασικού.

Μετά τις βαριές ήττες με ΠΑΟΚ και Φράιμπουργκ και δεδομένου ότι ο Καρβαλιάλ πλέον, έχει τα «κλειδιά» στο Καραϊσκάκης, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί να δώσει νέες εξετάσεις ώστε να πείσει τον πρώην τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης, πως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στο λιμάνι.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός το ερχόμενο καλοκαίρι θα χρειαστεί να επενδύσει 4 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Αλεξανδρόπουλο, όπως προκύπτει και από την Πορτογαλία.

Από το Νοέμβριο του 2022 οι μετοχές του Αλεξανδρόπουλου «έπεσαν» κατά 1 εκατ. ευρώ (από τα 4 στα 3 εκατ. ευρώ). Επί Μαρτίνεθ ο Αλεξανδρόπουλος αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια (823 λεπτά) σε όλες τις διοργανώσεις (9 φορές βασικός) και πέτυχε ένα γκολ κόντρα στην Γκενκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News