Τετ α τετ με Τερίμ ο Σπόραρ - Τι ζήτησε από τον Σλοβένο ο «Αυτοκράτορας»!

Τετ α τετ με Τερίμ ο Σπόραρ - Τι ζήτησε από τον Σλοβένο ο «Αυτοκράτορας»!

Φατίχ Τερίμ και Αντράζ Σπόραρ είχαν ένα τετ α τετ τις προηγούμενες μέρες με τον Σλοβένο να θέλει να μάθει τις προθέσεις του Τούρκου προπονητή.

Στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στον πράσινο πάγκο ο Άντραζ Σπόραρ δεν πήρε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού είχε ξεκαθαρίσει προς τους ποδοσφαιριστές του, πως όποιος έχει πρόβλημα με το χρόνο συμμετοχής του, μπορεί να τον επισκεφθεί στο γραφείο του.

Κάπως έτσι έγινε σύμφωνα με τη Livesport, με τον Σπόραρ. Ο Σλοβένος που, όπως λέγεται, ίδρωσε στις γιορτές στα γυμναστήρια, συναντήθηκε με τον «Αυτοκράτορα».

Το πρώην «αφεντικό» της Γαλατασαράι ξεκαθάρισε στον Σπόραρ πως θα είναι δίκαιος με το χρόνο συμμετοχής του και του ζήτησε να ανεβάσει το ρυθμό του στις προπονήσεις.

Για τον Σλοβένο υπάρχουν οι διπλοί αγώνες απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, εκεί όπου ο Τερίμ, λογικά, θα δώσει κάποιες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στα ματς με ΠΑΣ και Παναιτωλικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News