«Πλακώθηκε» στα γυμναστήρια ο Άντραζ Σπόραρ!

Σπόραρ: «Δεν έχω λόγια για την ομάδα και την ατμόσφαιρα!» (pic)

Τα δύο «τεμάχια» του Γερεμέγεφ στο Βόλο ξύπνησαν… τον Άντραζ Σπόραρ.

Όπως γράψαμε και στο newspao.gr, ίσως, ο Σουηδός θα αποτελέσει τον παίκτη που θα δώσει το boost στον Άνταζ Σπόραρ να επανέλθει στα παλιά του στάνταρντς.

Ο Παναθηναϊκός φυσικά, χρειάζεται ΟΛΟΥΣ τους παίκτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Ο πρωταθλητισμός έχει… απαιτήσεις και στην κυριολεξία, δεν περισσεύει κανένας.

Ο Σλοβένος διεθνής επιθετικός δεν θέλει να σκέφτεται σε καμία περίπτωση, πως θα «υποβαθμιστεί» σε τρίτο φορ της ομάδας και έπιασε… αμέσως δουλειά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν σκέφτεται τις γιορτές καθόλου τούτες τις μέρες και όπως μαρτυρούν και οι «ιστορίες» του στο Instagram, εκείνος «ματώνει» στα γυμναστήρια προκειμένου να βρεθεί σε τοπ φόρμα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η εφημερίδα Sportday σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Αν κρίνει κανείς απ’ το γεγονός πως με το που πήρε άδεια κι έφυγε για τη Σλοβενία ο Σπόραρ «πλακώθηκε» στα γυμναστήρια με έξτρα προγράμματα (όπως φαίνεται κι απ’ τα ποσταρίσματά του στο Instagram), ο Σλοβένος έχει πάρει ήδη τα μηνύματα για να βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα του. Κι αυτή είναι η σωστή νοοτροπία.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News