Παναθηναϊκός: Θα σκάσει και άλλη βόμβα με Ελληνόπουλο;

Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση του Λημνιού

Mετά τους Λημνιό, Νίκα περιμένουμε το επόμενο “χτύπημα” του Παναθηναϊκού σε ελληνικό επίπεδο.

Το να δημιουργείς μία ομάδα με γηγενή βάση σου προσφέρει την ασφάλεια πως αν ο κορμός δέσει, μπορείς κατόπιν με έξυπνες επιλογές και με πολύ δουλειά να ανέβεις επίπεδο.

Αποκτάς στην καθημερινότητα σου ισχυρές δομές, δημιουργείς σύνολο, ισορροπίες και ψάχνεις την εξέλιξη σου χωρίς να είναι απαραίτητες οι συχνές οικονομικές υπερβάσεις.

Σε αυτήν την λογική στηρίχτηκε ο Παναθηναϊκός το 2000, το 2001, το 2002, το 2003, το 2013, όταν έφαγε ποινή -6 βαθμών και πολλοί έλεγαν ότι θα…υποβιβαστεί.

Όλες εκείνες τις φορές κι ενώ υπολειπόταν μπάτζετ του Ολυμπιακού κατάφερε να τον κοντράρει.

Το να δίνεις βάση στους νεαρούς Έλληνες στελεχώνοντάς τους με καλούς ξένους έχει οδηγήσει το τριφύλλι στις καλύτερες ευρωπαϊκές πορείες της ιστορίας του.

Καλοί κι οι λεγεωνάριοι, αλλά ο ντόπιος νιώθει περισσότερο το μεγαλείο σου και συνεισφέρει ποικιλοτρόπως στην ενότητα των αποδυτηρίων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News