Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό «πρέπει» του Τριφυλλιού!

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη έκπληξη του Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός επί Γιοβάνοβιτς κράτησε συνολικά μία σοβαρή στάση στην διαδρομή του.

Δεν προσπάθησε να πάρει ποτέ ρόλο αφεντικού του ελληνικού ποδοσφαίρου, ούτε επικοινωνιακά να στήσει πόλεμο.

Η ομάδα χάραξε μία αξιοπρεπή και μετριοπαθή πορεία, έπαιξε το παιχνίδι σε όλους τους χώρους με νηφαλιότητα και αξιοπρέπεια, αλλά στο τέλος πάλι δεν τα κατάφερε και στην Ελλάδα όπου η διαφθορά ονομάζεται μαγκιά βαφτίστηκε και πάλι ο σύλλογος ως το μεγάλο…κορόιδο της σεζόν.

Σύντομα θα ξέρουμε αν είναι αλήθεια οι εξαγγελίες για σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση που θα θωρακίσουν το νο1 προπονητικό όνομα της χώρας.

Γενικώς ξέρεις ως οργανισμός πως δεν θα σου χαριστεί τίποτα. Το γεγονός αυτό σου επιτρέπει να μην έχεις αυταπάτες πως το πρωτάθλημα θα σου χαριστεί.

Πρέπει να ματώσεις για να το πάρεις -όπως το 2004 -κόντρα σε όλους και σε όλα. Άρα πρέπει να έρθουν στο κλαμπ ποδοσφαιριστές για να σε βοηθήσουν ΑΜΕΣΑ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News