Παναθηναϊκός: Θα χρειαστεί μεγαλύτερο δείγμα αγώνων για να βγάλουμε συμπεράσματα

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη έκπληξη του Τερίμ

Ο Φατίχ Τερίμ είναι λάτρης της ταχύτητας κι όχι τόσο του build up που είχε καθιερώσει ο Ιβάν με πολλές πάσες μέχρι ο εκτελεστής να βρεθεί σε θέση βολής.

Ο Τούρκος θα ακουμπήσει πολύ στο ταλέντο των παικτών του, θα τους ενθαρρύνει να βγάλουν την ποιότητά τους στο χορτάρι, με αυτόν στην άκρη του πάγκου θα δούμε αυτοσχεδιασμούς κι όχι τόσο ανάπτυξη by the book, όπως επί Σέρβου.

Ο “αυτοκράτορας” θέλει οι σολίστες του να χρησιμοποιούν περισσότερο τη φαντασία τους και να παίρνουν πρωτοβουλίες, κάτι που θεωρητικά μπορεί να ωφελήσει Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Βέρμπιτς, Σποράρ που ως τώρα παρουσιάζονταν “μαγκωμένοι”.

Προφανώς θα χρειαστεί μεγαλύτερο δείγμα αγώνων για να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι διαχείριση σκοπεύει ο κόουτς να κάνει.

Το 90λεπτο του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ δεν είναι αρκετό για να μας πείσει ότι η άνοδος που αναζητείται προσεχώς είναι βέβαιη.

Τα Γιάννενα ήρθαν στη Λεωφόρο χωρίς τα στόπερ τους, με αλλαγές και ουσιαστικά δεν υπολόγιζαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι με συνέπεια να παίξουν πολύ παθητικά και να κάνουν ακόμα και τον Τιν Γεντβάι να δείχνει αξιοπρεπέστατος!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News