Παναθηναϊκός: Εκεί ρίχνει το βάρος ο ποδοσφαιρικός…

Τερίμ για μεταγραφές: «Ο πρόεδρος και ο κ. Παπαδημητρίου δουλεύουν για αυτή την κίνηση»

Το θετικό από την όλη υπόθεση Τερίμ είναι ότι από την ΠΑΕ βγαίνει η επιθυμία να ανοίξει το κλαμπ σιγά σιγά την πόρτα στο γηγενές στοιχείο.

Ο Δημήτρης Λημνιός μπήκε στη λίστα δίπλα στους Ιωαννίδη, Βαγιαννίδη, οσονούπω έρχεται ο Γιώργος Νίκας και διαβάζουμε ρεπορτάζ για Μπακασέτα, Φούντα κ.α.

Η βελτίωση του Φώτη και του “Βάγια”, η συμφωνία με ένα μεγάλο brand της προπονητικής σαν τον Τούρκο έχουν κάνει πλέον πολλά νέα παιδιά να κοιτούν το Κορωπί χωρίς δισταγμό και δυσπιστία.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί σταδιακά αλλάζει ο τρόπος που σε βλέπουν ποδοσφαιριστές και μάνατζερ.

Μέχρι πρότινος ήσουν δυσπροσάρμοστος στις απαιτήσεις του σημερινού ποδοσφαίρου που εμπεριέχει μάρκετινγκ, σκάουτινγκ αλλά πρέπει να συνδέεται και με το γηγενές στοιχείο που δίνει δυνατότητα στον οπαδό να ταυτιστεί περισσότερο με το κλαμπ.

Δίνεται και στο τριφύλλι η ευκαιρία να “χτίσει” πάνω σε ελληνική βάση, εστιάζοντας περισσότερο στην παραγωγή/ανάπτυξη νέων παιδιών τα οποία θα εντάσσονται νωρίς και με ενεργό ρόλο στο αγωνιστικό πλαίσιο.

Η εποχή το επιτάσσει. Δώστε βάρος στην παραγωγή και στο εξειδικευμένο scouting. Οι ομάδες που θα το κάνουν αυτό, θα βγουν στον αφρό!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News