Παναθηναϊκός: Το κλειδί για τα απανωτά ντέρμπι…
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν οι πράσινοι βρουν ρυθμό στη Λεωφόρο απέναντι στους μικρομεσαίους είναι ασταμάτητοι.
Μετά από χρόνια δουλειάς μαζί με τον Γιοβάνοβιτς οι ασθενέστεροι αντίπαλοι δεν μπορούν να κάνουν πολλά για να βγάλουν τους πράσινους από την “in the zone” κατάσταση.
Το τριφύλλι θα πάρει μπάλα και θα αρχίσει να “βομβαρδίζει”. Το κλειδί προσεχώς είναι ο Τούρκος να βγάλει την πίεση από τους ώμους των παικτών του στα ντέρμπι.
Ποδοσφαιριστές με καλά βιογραφικά και κίνητρο είναι “φονιάδες”. Ειδικά κάποιοι από αυτούς που έχει ο κόουτς στη διάθεση του (Βέρμπιτς, Σποράρ, Τζούρισιτς, Βιλένα) και δεν μας έχουν δείξει ούτε το 30% των δυνατοτήτων τους.
Τα μεγάλα παιχνίδια ζυγώνουν, εκεί κάθε κερδισμένη προσωπική μονομαχία (απογοητεύοντας τον αντίπαλο), η πνευματική συγκέντρωση, το καλό footwork μπορούν να φέρουν πολλά καλούδια τα οποία θα βοηθήσουν και τον προπονητή στον εγκλιματισμό του, μην ξεχνάμε πως πολλοί τον βλέπουν με μισό μάτι λόγω της απόλυσης Γιοβάνοβιτς, λες κι έφταιγε ο Τερίμ που η διοίκηση αποφάσισε να ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον Σέρβο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ραγδαίες εξελίξεις: Έφερε πρόταση ο Σφιντέρσκι, φουλάρει για φορ ο Παναθηναϊκός
- Κλείνει... διπλοθεσίτη ο Παναθηναϊκός - Η χρηματιστηριακή αξία
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικές εκπλήξεις! Οι νέες «απρόσμενες» θέσεις
- «Θέλει Σλάγκερ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Λεσόρ για τα σενάρια επιστροφής του