Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ξεκίνησε ο Μπρινιόλι με ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού να ξεκινήσει βασικό τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Μπρινιόλι: Συγκλονιστικό μήνυμα για Μάγκνουσον (pic)

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι το τελευταίο διάστημα στους πράσινους έχει καταφέρει να διαλύσει ό,τι έχτιζε με κόπο τόσο καιρό και πλέον θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να αντιστρέψει το κλίμα.

Μπορεί εδώ και δύο χρόνια σταθερά να ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Τριφυλλιού κι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, όμως τα μαζεμένα λάθη που έκανε πριν από λίγο καιρό ήταν κομβικά και πολύ σοβαρά.

Παρ’ όλα αυτά ο Φατίχ Τερίμ κατάλαβε στις προπονήσεις τη διάθεση του Ιταλού πορτιέρε να επανέλθει και να δουλέψει σκληρά, ώστε να το πετύχει αυτό κι έτσι αποφάσισε να τον ξεκινήσει βασικό στο ντεπούτο του στον πράσινο πάγκο.

Γενικότερα ο Μπρινιόλι μπορεί να δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό, ενώ μέσα σε λίγες μέρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, παίρνοντας ο ίδιος μια οριστική απάντηση για το μέλλον του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr