Παναθηναϊκός: Η μεγάλη έκπληξη του Τερίμ

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη έκπληξη του Τερίμ

Ο Τόνι Βιλένα διάλεξε την καλύτερη στιγμή να πραγματοποιήσει την κορυφαία εμφάνιση με την πράσινη φανέλα και να κερδίσει αμέσως την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Ο Τόνι Βιλένα που τόσο πολύ έχει αμφισβητηθεί όλον αυτόν τον καιρό από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού λόγω της κακής εικόνας του, βρήκε το καταλληλότερο ματς, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Ολλανδός άσος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα υλοποίησε την καλύτερη εμφάνιση με τη φανέλα του Τριφυλλιού κι απέδειξε πως τελικά μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα στους πράσινους, καθώς η μπάλα που ξέρει, δεν ξεχνιέται.

Ο Βιλένα χρησιμοποιήθηκε σε εντελώς διαφορετικό ρόλο απ’ ότι με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κι έδειξε να νιώθει πιο άνετα μ’ αυτό, καθώς πολλές φορές πατούσε περιοχή και γινόταν δεύτερος επιθετικός.



Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως πέτυχε και το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα, ενώ σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού χρησιμοποιήθηκε ακόμα κι ως δεξιός εξτρέμ, διότι ο Τερίμ θέλει παίκτες στ’ άκρα της επίθεσης με αντίθετο πόδι, ώστε να συγκλίνουν συνεχώς.

Κάτι που είδαμε να γίνεται με τους Αϊτόρ-Μαντσίνι, οι οποίοι έπαιξαν στην πλευρά με το ανάποδο πόδι και έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία, κάνοντας αυτό ακριβώς που ήθελε ο νέος τεχνικός του Τριφυλλιού. Δηλαδή να συγκλίνουν συνεχώς προς τα μέσα και να μην πατάνε γραμμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News