Ραπτόπουλος: «Αυτό προβλέπω στο Παναθηναϊκός-ΠΑΣ - Μπρινιόλι ο χειρότερος τερματοφύλακας»

Ραπτόπουλος: «Αυτό προβλέπω στο Παναθηναϊκός-ΠΑΣ - Μπρινιόλι ο χειρότερος τερματοφύλακας»

Ο Κωστής Ραπτόπουλος αναφέρε τη γνώμη του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ, ενώ παράλληλα θεωρεί τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι χειρότερο όλων των εποχών.

Ο Κωστής Ραπτόπουλος προχώρησε στις προβλέψεις του για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Μάλιστα θεωρεί τον Ιταλό τερματοφύλακα ως τον χειρότερο όλων των εποχών, σε μια άποψη που σίγουρα αναμένεται να… συζητηθεί!

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε:

«Ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ σε ομάδα που έχει πολλά προβλήματα, το χειρότερο τερματοφύλακα όλων των εποχών που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα και τον χειρότερο τερματοφυλακα της κατηγορίας. Νομίζω ότι θα σκοράρει ο Ιωαννίδης και το ματς θα έχει πέναλτι».

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News