Παναθηναϊκός-Τερίμ: Μόνο νίκη με ΠΑΣ Γιάννινα και μεταγραφές
Ο Παναθηναϊκό έχει μπει σε μία νέα εποχή με τον Φατίχ Τερίμ στο πάγκο του.
Ο Τούρκος βρίσκεται ελάχιστες μέρες στην Ελλάδα όμως έχει σηκώσει μανίκια και ήδη έχει ξεκαθαρίσει τους στόχους του.
Αυτοί είναι ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου ο Τερίμ θέλει μόνο τη νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί και φυσικά η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο.
Στο δεύτερο σκέλος, ο Τερίμ φαίνεται να θέλει να αξιολογήσει πλήρως το ρόστερ του και στη συνέχεια να προχωρήσει σε εισηγήσεις.
Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί κυρίως από τον τούρκικο τύπο όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο.
Σίγουρα το θέμα που καίει όλους στον Παναθηναϊκό είναι το θέμα στόπερ εκεί όπου η απόφαση για μεταγραφή έχει παρθεί.
Έτσι, ο Τερίμ θα κοιτάξει να ξεκινήσει με νίκη τη θητεία του στο πράσινο πάγκο και στην συνέχεια να κάνει τις εισηγήσεις του για τις μεταγραφές.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τσάρλυ: «Πιστεύω θα κλείσει Λέτο ο Παναθηναϊκός - Οι λόγοι και οι πιθανότητες»
- Κατσαρός: «Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη εμφάνισή του στα playoffs» (vid)
- Μπενίτεθ: "Ήμασταν ανταγωνιστικοί" - Οι δηλώσεις μετά το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
- Αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο: Τι ισχύει με Παναθηναϊκό, Cosmote TV και Nova
- Η πρόβλεψη του Μπλαζεβίτσιους για τον νικητή του Game 5 στο Βαλένθια-Παναθηναϊκός